iOS 6: Bedre håndtering af AppStore?

iOS 6 ser ud til at indeholde en række forbedringer i måden AppStore fungerer på.

En af de helt store irritationsmontenter i AppStore er at man, når man for eksempel i Safari klikker på et link til en app, bliver revet ud af Safari og ind i AppStore, så man skal starte forfra i Safari bagefter.

Nu ser det heldigvis ud til at Apple arbejder på at lave systemet om. Ifølge 9to5mac vil et klik på et app-link i Mail ihvertfald give et preview på app’en i AppStore i stedet for at smide en ud af Mail og ind i AppStore. Indtil videre er det kun i Mail at man får preview på denne måde, men man kan jo håbe på at trenden breder sig derfra…..

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.