iOS 6 frigivet i beta

Dagen inden WWDC starter, har Apple frigivet en betaversion af iOS 6 til udviklere.

At Apple ville bruge WWDC til at linde lidt på låget for den nye version af iOS har været kendt siden fredag, hvor bannere med iOS 6 blev spottet i Moscone Centeret i San Fransisco, men i går valgte Apple overraskende at frigive en betaversion af iOS 6 til udviklerne.

Hvad betaen indeholder er der ikke nyt om endnu, men på de download links, der var tilgængelige fremgik det at iOS 6 kunne hentes til iPhone 3GS, men ikke til den første iPad, og iPod Touch 3. generation.

Der er ingen hardwaremæssige begrundelser for at iOS 6 ikke skulle kunne køre på den originale iPad og ældre iPod Touch’s, og det er derfor muligt at disse enheder vil komme med i opgraderingern i en senere beta, men eftersom ingen af enhederne mere kan købes, er det nok mest sandsynligt at de ikke kommer med i opgraderingen til iOS 6.

At iPhone 3GS er med kan på den anden side på tyde på at Apple har tænkt sig at beholde modellen til salg, og måske endda give prisen endnu et hak nedad, når den nye iPhone kommer til efteråret, hvilket der også har været rygter om tidligere.

Apple åbner WWDC med den traditionelle keynote i dag klokken 19 dansk tid. Vi dækker naturligvis eventet live her på MacZonen. Indtil da kan du læse alle rygterne om WWDC her.

Opd: Nu er iOS 6 officielt præsenteret af Apple. Læs alle nyhederne her.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.