iOS 6: Podcasts ud af iTunes?

I den nye version af iOS får podcasts måske en dedikeret app.

Det fortæller unavngivne kilder til AllThingsD. Den nye app vil få de samme funktioner som i dag findes i iTunes, hvor podcasts ligger godt gemt inde i undermenuen “mere”. Også udviklere har bemærket af podcasts mangler i iOS 6-udgaven af iTunes.

Apple har tidligere fjernet bøger fra den mobile udgave af iTunes, hvor bøgerne købes i iBookStore i stedet for. AllThingsD har også hørt rugter om at iTunes U får sin egen dedikerede app i stedet for en underafdeling i iTunes.

iTunes har i den senere tid fået stor kritik for at være for rodet og uoverskuelig, også af brugerne her på stedet, og man kan da håbe at Apple med tiden vil foretage de samme ændringer i desktopversionen.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.