iOS 6-rygte: Apple skriver apps om fra grunden

De største nyheder i iOS 6 kan ligge i Apples apps.

Vi regner bestemt med at se et preview af iOS 6, når Apple i næste uge holder WWDC, men indtil videre har der ikke været mange rygter om, hvad vi kan forvente af det nye styresystem, bortset fra en ny kort-app fra apple og måske Facebookintegration.

Og ifølge den lille blog idownloadblog kan det skyldes det faktum, at der simpelthen ikke er de helt store nyheder i iOS 6.  idownloadblog hævder at have en kilde med gode forbindelser til Apple, der før har været korrekt i sine  forudsigelser og regnes for at være “in the know”, og denne kilde fortæller at de største nyheder i iOS 6 slet ikke gemmer i selve styresystemet, men i de medfølgende apps fra Apple, såsom Kalender, Mail, Kamera etc.

Kilden fortæller at hjemmeskærmen vil være nøjagtig magen til den nuværende, og at widgets, som mange efterspørger heller ikke integreres i denne omgang. Om det mulige farveskift fra blå til grå, kalder kilden det for en “mindre ting”.

Om den nye kort-app fortæller kilden at “alt er lækket”, og der ikke er mere at tilføje.

Men de belt store nyheder skulle ligge i Apples apps. “Dybest set vil man sket ikke kunne se at det er iOS 6, før man åbner en app”, fortæller kilden.

Det er alle Apples egne apps, der får en overhaling. Apps’ene er blevet skrevet om fra grunden og indeholder ændringer og nyskabelser, som kilden kalder “imponerende”. Den største forandring skulle ligge i Kamera og Billeder, hvilket også ville være passende eftersom netop disse to apps virker temmelig uddaterede efterhånden og trænger til en opdatering.

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.