LinkedIn-app lækker data

LinkedIn til iOS sender kalenderdata til firmaets servere.

Har man valgt at synkronisere data fra kalenderen til LinkedIn, snupper LinkedIn al kalender-information, istedet for blot at hente det relevante, og lagrer det på firmaets servere. Deriblandt også de private noter, og eventuelle kodeord, man tilknytter en kalenderbegivenhed.

LinkedIn påpeger at man som bruger aktivt skal tilmelde sig tjenesten, men kritikken lyder på at brugerne ikke kan gennemskue hvor meget information man afgiver, og at der hentes mere information end nødvendigt.

LinkedIn bruger tjenesten til at registrere, hvem man mødes med, for bedre at kunne kortlægge de professionelle relationer mellem brugerne, men hertil er det jo ikke nødvendigt at kende til brugernes private noter og lignende.

På sin blog forklarer LinkedIn at at data sends over en sikker SDL-forbindelse, og lover iøvrigt at komme med en opdatering, så der ikkel ængere hentes noter, når der synkroniseres med kalenderen.

nytimes

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.