Mophie Juice Pack Pro: Boost til batteriet

Den nyeste Juicepack fra Mophie har den hidtil største batterikapacitet.

Mophies serie af etuier til iPhone er henvendt til de brugere der er på farten og langt fra et ladestik og derfor har brug for at kunne give det batteriet lidt kunstigt åndedræt ved hjælp af det indbyggede batteri i etuiet.

Det sneetse skud på stammen er Juice Pack Pro, som har det hidtil største batteri: Hele 2,500 mAh, hvilekt giver en øget batteritid på 150% i forhold til iPhones indbyggede batteri.

Etuiet lever op til  den militære standard MIL-STD 810G, og kan således holde til en del mere, end hvad den almindelig forbruger kan forventes at udsætte det for, og er blandt andet vandresistent (ikke vandtæt) og modstandsdygtig overfor rystelser.

Bagsiden ved alt denne solide herlighed er narturligvis at etuiet fylder en del. Med etuiet på måler en iPhone ca. 13 x 7 x 2,5 cm  – alene tykkelsen er tre gange så stor som på en “nøgen” iPhone. Et glimrende anskuelighedseksempel på, hvor Apple ikke bare selv propper et så stort batteri under motorhjelmen!

Mophie Juice Pack Pro passer i til iPhone 4 og 4S og koster $130 hos Mophie.

Læs også:

Mophie klar med nye batterier til iOS

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.