Moscone Center klar til WWDC

Bannerne til Apples konference er sat op.

En kvik Instagrambruger fangede dette billede af Apples banner, da det blev sat op i Moscone Center i San Fransisco, hvor Apple afholder den årlige World Wide Developer Conference.

Banneret har underteksten “Where great ideas go on to do great things”, og benytter den same grafik som tidligere, hvor fokus er på apps.

Vi bemærker det lille Facebook-logo, der diskret toner frem i højre side. En hentydning til kommende Facebookintegration i iOS 6?

Bortset fra en præsentation af iOS 6, og en lancering af OS X Mountain Lion, satser vi på at der er nyheder i iCloud, Siri, og måske til Apple TV.

På hardwarefronten er forhåbningerne store, selv om Apple sjældent bruger WWDC som en platform til hardwarelanceringer. Men de seneste rygter peger på en massiv lancering af nye Macs, og der er da også ved at være længe siden at vi har set nogle hardwarenyheder på Mac-fronten, så helt urealistisk er det ikke.

World Wide Developer Conference starter på mandag med en keynote, der afholdes klokken 19 dansk tid. Vi dækker naturligvis keynoten live her på MacZonen.

Vil du have et overblik over alle nyhederne og rygterne op til WWDC kan du læse mere her.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.