Ny 19-pin connector i den næste iPhone

Flere underleverandører bekræfter at Apple arbejder på en mindre dock-connector.

Rygterne om en mindre dock-connector har svirret i et stykke tid, men TechCrunch har nu forholdsvist troværdige underretninger fra flere af Apples underleverandører, der alle bekræfter at en 19-pin udgave er under udarbejdelse, og lige nu afventer især tilbehørsfabrikanterne Apples beslutning om, hvorvidt den skal sættes i produktion eller ej.

Stikket skulle i størrelse være magen til Thunderbolt, men have et andet pin-out format, så de to ikke er kompatible.

30-pins connectoren blev introduceret med tredie generation af iPod, og leverede en stabil og hurtig forbindelse, når der skulle synkroniseres fra computeren, men med introduktionen af iCloud sidste år er synkronisering via kabel blevet mindre og mindre aktuel og det giver derfor god mening for Apple at udvikle en mindre port, der vil give plads til andet, mere relevant hardware i både iPhone og iPad.

via TechCrunch

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.