Ny AirPort Express, Smart Case og tilbehør

Apple havde også mindre produktnyheder mellem alle Macnyhederne.

Sammen med lanceringen af nye version er af MacBook Air, Mac Book Pro og Mac Pro, samt den helt nye macbook Pro med retinaskærm, har Apple også frigivet en stribe mindre produktnyheder, der alle er til salg i Apple Store.

Først og fremmest blev det til en ny udgave af AirPort Express Base Station, som har fået et nyt design og understøtter nu simultaneous dual-band 802.11n Wi-Fi. Af tilslutningsmuligheder er der lydudgang til tilslutning af eksterne, forstærkede højttalere eller en A/V-modtager, AirPlay til trådløs streaming fra iTunes på din Mac eller iOS-enhed. Derudover USB 2.0-port og en ekstra Ethernet-port. Prisen er 749 kr.

Til iPad’en kan man nu købe en Smart Case, der har de samme funktioner som Smart Cover – den eneste forskel er at bagsiden af iPad’en her også beskyttes. Materialet er polyurethan, og Smart Case fås i seks forskellige farver. Prisen er 369 kr.

En anden lille nyhed er muligheden for at købe et eksternt DVD-drev til Apple voksende porteføjle af computere uden optisk drev. Apple USB SuperDrive koster 599 kr.

Endelig er der en stribe nye Magsafe 2 kabler i butikken. Dette skyldes at den nye MacBook Pro med Retinaskærm har et lidt tyndere Magsafe stik end de andre MacBooks, og skal man bruge et ekstra kabel til den nye Retina-Pro, skal man altså lige huske at købe det med. Har man et gammelt Magsafe 1 til at ligge kan det også bruges med en converter, der kun koster 89 kr, hvilket er en noget billigere løsning end at købe helt nye kabler til 600 kr stykket.

Alle nyhederne er til salg nu i AppleStore.

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.