Ny reklame for iPad

“Gør det hele” på iPad.

Det er sikkert et tilfælde, men samme dag, som Microsoft præsenterede deres nye Surface tablet, dukkede en ny TV-reklame for iPad op. Men tilfælde eller ej…….. reklamen passer som smurt til et “svar” på Microsofts udfording.

Reklamen fokuserer på den nye iPads retinaskærm (Microsofts tablet har “kun” 720p HD), og på de mange opgaver man kan løse på iPad.

Udover  et hurtigt glimt af iPhoto, og et klip fra Pixars nye Brave film, ser man også en række produktivitetsopgaver blive udført på iPad’en, hvilket netop må forventes at være noget af det som Microsoft vil slå kraftigt på i deres markedsføring af Surface. Et lagkagediagram i Numbers tweakes med fingrene, der redigeres film i Movie og der læses og læres i en af de nye interaktive undervisningsbøger til iPad.

Se den lille reklame nedenfor

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.