Nye docking-højttalere fra LG

Sjovt design, AirPlay og docking til både iOS og Android. LG’s nye højttalerfamilie kan lidt af hvert.

Hvad enten man er til iOS eller Android, stationær eller bærbar lyd kan man finde noget der passer til ens behov i LG’s nye familie af dockinghøjttalere, der indtil videre har fire medlemmer.

Topmodellen med produktnavnet ND8520N er skræddersyet til Apples produkter og har som den eneste af højttalerne indbygget Apple AirPlar, så man kan streame musikken trådløst fra iOS-enheder og Maccomputere. Det mest iøjnefaldende ved højttaleren er dog det sjove terningeformede design, hvor der også er blevet plads til en pegeskærm, der giver adgang til samtlige højttalerens funktioner plus hele musikbiblioteket i den tilsluttede enhed.

Der er indbygget subwoofer og to stereohøjttalere og en effekt på 80W. Udover AirPlay kan man tilslutte enheder via USB og der er indbygget FM-radio med amarmfunktion.

Mere afdæmpet i designet er lillebroderen ND5520N, der har en dobbelt dockingstation til både iOS-enheder og Androidmobiler. Højttaleren understøtter streaming med Bluetooth, og der er ligeledes indbygget FM-radio. Effekten er på 30W.

Med til LG’s ny produktfamilie af dockinghøjttalere hører også modellerne ND4520N og ND1520N. ND4520N drives af seks AA-batterier, hvilket gør den oplagt at tage med til havefesten, på stranden eller i feriekufferten. ND1520N er en kompakt højttaler med iPhone-/iPod-docking, FM-radio og en 3,5 mm-indgang til at tilslutte andre audio produkter såsom mobiltelefoner og MP3-afspillere.

De ny dockinghøjttalere fra LG ventes at være ude i butikkerne sidst på sommeren til disse vejledende udsalgspriser:
• ND8520N: 2.499 kr. inklusive moms
• ND5520N: 1.499 kr. inklusive moms
• ND4520N: 999 kr. inklusive moms
• ND1520N: 699 kr. inklusive moms

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.