Nye eksterne harddiske med Thunderbolt fra Drobo

Drobo har to nye Thunderbolt-enheder på tapetet.

De to nye eksterne harddiske henvender sig primært til professionelle, men for private, der har brug for ekstra lagringsplads og gerne vil have lynhurtige overførselstider kan Thunderbolt enhederne selvfølgelig også være interessante.

Drobo Mini er som navnet antyder en lille, transportabel ekstern harddisk. Den har plads til fire 2,5″ harddiske med en maximunkapacitet på 3 TB.

Drobo 5d er derimod en desktopmodel, der har plads til 5 3,5″ harddiske. Begge modeller kan yderligere konfigureres med en ekstra mSATA SSD harddisk til ekstra caching, hvilket skulle øge overførselshastigheden betragteligt.

Begge harddiske har USB 3.0 og Thunderbolt.

Prisen er ikke oplyst endnu, men de to harddiske kommer på markedet henover sommeren.

Via Drobo.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.