Rygte: 13″ Retina MacBook Pro til efteråret

Analytiker: En mindre udgave af den nye MacBook Pro med retinaskærm skulle have været med på WWDC, men er blevet forsinket.

Drømmer man om en ny bærbar med knivskarp retinaskærm, men er pengepungen ikke helt stor nok til den nye MacBook Pro Retina, så kan der være grund til at glæde sig til efteråret.

Apple skulle nemlig have en 13 tommers udgave af den nye topmodel på trapperne. Faktisk skulle den have været med på scenen i mandags, da Phil Schiller præsenterede de nye MacBooks, men der har været forsinkelser i produktionen, som gør at lanceringen måtte udskydes.

Påstanden kommer fra analytiker Ming-Chi Kuo, som på det seneste har haft ret i flere af sine forudsigelser, blandt andet at Apple ville droppe 17 tommers udgaven af MacBook Pro, så på den måde er det et forholdsvist troværdigt rygte.

Den lille MacBook Pro vil have omtrent de samme specifikationer som den store model, men den bliver en anelse tyndere, og skærmopløsningen skulle blive på 2560×1600, hvilket passer med den mindre skærm. Derudover fortæller Kuo at grafikken vil køre på Intel HD 4000 integrerede grafikkort i stedet for et separat kort. Processoren bliver en Intel Ivy Bridge på over 2 GHz.

AppleInsider

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.