Rygte: 4 ud af 5 Macs opdateres i næste uge

WWDC kan indeholde den største Mac-opdatering i Apples historie.

Nu nærmer Apples årlige udviklerkonference sig med hastige skridt, og skal vi tro de seneste rygter fra 9to5mac, kan vi se frem til masser at nyt hardware.

9to5mac’s kilder fortæller at der vil være nye versioner af mindst 4 ud af Apples 5 Macs.

Apples 5 Mac-linier er MacBook Pro og Air, iMac, Mac Mini og Mac Pro.

Der har efterhånden cirkuleret så mange rygter om en ny MacBook Pro med både tyndere design og med retinaskærm, at en ny model her på være næsten sikker.

Der har ligeledes været snak om opdateringer af både MacBook Air og iMac, der måske også får retinaskærm, selv om det for begge liniers vedkommende vil være temmeligt udfordrende at indkorporere en retinaskærm.

Den sidste opdatering kan så være enten Mac Mini eller Mac Pro. For Mac Pros vedkommende må det siges at være knald eller fald, eftersom Pro-linien ikke har fået en opdatering i to år og der efterhånden har rejst sig en brugerbevægelse, der ønsker et klart svar fra Apple om de vil fortsætte serien eller ej. Desværre ligger en opdatering af Mac Mini eftersom de nye Ivy Bridge processorer her kan bruges til en opgradering. Mac Pro bruger et helt andet chipset, og de nye Intel-processorer kan derfor ikke anvendes her.

9to5mac 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.