Rygte: Facebook-integration i iOS 6

 

Apple og Facebook skulle endelig være klar til et fast forhold.

De to parter har tidligere flirtet med hinanden, både i forbindelse med udviklingen af iOS 4 for et par år siden, og i forbindelse med Apples sociale tjeneste Ping, men indtil videre er det blevet ved snakken. Hvad der foregår bag kulisserne er selvfølgelig svært at sige, men da Apple lancerede iOS 5 med en stærk Twitterintegration sidste år, blev det af mange set som et udtryk for at forholdet til Facebook måske var en anelse køligt.

På det seneste har rygterne svirret igen, og Tim Cook havde da også kun pæne ord at sige om Facebook, da han i sidste uge gav et stort interview på D10-konferencen, sammen med cliffhangeren “stay tuned”.

Nu fortæller TechCrunch at den skulle være god nok. Den nye version af iOS, som vi sikkert får mere at vide om i næste uge på WWDC, får en eller anden form for Facebookintegration. Hvordan det kommer til at se ud i praksis er indtil videre spekulationer, men Facebook er langt mere kompleks at integrere end for eksempel Twitter. Men til gengæld vil brugere og udviklere få langt større fordele ud af samarbejdet. Mange apps bruger for eksempel Facebook som log-in, og for de fleste brugere er Facebook trods alt et mere central platform end Twitter, og derfor mere relevant at bruge til deling af billeder, links osv.

TechCrunch

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.