Rygte: Siri kommer til iPad med iOS 6

Den nye iPad får måske Siri-integration.

Måske kan vi snakke med vores iPad til efteråret. En af hjørnestenene i iOS 6 skulle ifølge 9to5mac være at Siri kommer til iPad.

Den digitale assistent skulle kunne nøjagtig det samme som på iPhone 4S, bortset fra de rent telefon-relaterede features naturligvis. Skeptikere har tidligere afvist at Siri kan fungere på iPad, fordi brugeren befinder sig længere væk fra mikrofonen, men 9to5mac’s kilder afviser dette som vrøvl.

Ifølge kilderne vil Siri på iPad ikke fylde hele skærmen, hvilket heller ikke ville give mening på den 9,7 tommer store skærm, men glide op i et lille vindue, når Siri aktiveres via home-knappen som på mock-up billedet nedenfor.

Spekulationerne går på at det i første omgang kun vil være den nye iPad, der får Siri, ligesom det kun er iPhone 4S der kan bruge Siri, selv om assistenten sagtens kan køre på iPhone 4. Begrundelsen skulle være at en gradvis udrulning af Siri giver Apple tid til at udvide serverkapaciteten og funktionaliteten i et fornuftigt tempo.

Det er uklart om Apple vil præsentere Siri på iPad i næste uge på WWDC, eller om en præsentation først kommer, når iOS 6 frigives, hvilket forventes at ske til efteråret, sammen med en ny iPhone.

Kilde: 9to5mac 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.