Se Acers nye “iMac”

Acer har på Computex-messen i Taiwan præsenteret to nye alt-i-en PC’ere med trykfølsom skærm og Windows 8.

De to nye modeller er 27” Aspire 7600U samt 23” Aspire 5600U.

Begge computere er stilrene i designet og ligner jo noget der oprindeligt er inspireret af Apples iMac, dog med en række markante og innovative ændringer.

Aspire 7600U byder nemlig på en trykfølsom skærm med understøttelse af op til 64 kontaktpunkter simultant fra alle vinkler, hvilket gør at flere brugere kan anvende skærmen samtidigt. Den flotte skærm har en betragtningsvinkel fra 0 til 90 grader og kan drejes i fire retninger i vandret position, for tillempning af flere brugere samtidigt. 7600U måler kun 35 millimeter, samtidig med at skærmen leverer Full HD-grafik og Dolby Home Theater surround sound.

Aspire 5600U er ifølge Acer verdens tyndeste alt-i-en-pc på markedet. Om det betyder at den er tyndere end sin storebror fremgår ikke at Acers sparsomme oplys inger indtil videre. Aspire 5600U har også en ergonomisk touch-skærm, som kan vippes fra 30 til 85 grader for bedre betragtningsvinkel og bekvemmelighed og Full HD-grafik og Dolby Home Theater surround sound.

Priser og tilgængelighed er endnu ikke oplyst.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.