Se nyhederne i OS X Mountain Lion Server

Apple har frigivet en PDF på 25 sider med en del nyheder i OS X Mountain Lion Server.

Det nye dokument kan hentes som direkte download nederst.

I dokumentet kan du blandt andet læse om nogle af ændringerne i OS X Moutain Lion Server. Apple skifter blandt andet navnene ud på flere programmer ligesom visse funktioner fra iOS gøres til standard på OS X Mountain Lion.

iChat Server får blandt andet et nyt navn og skifter til Messages Server for at afspejle skiftet fra iChat til Messages ligesom andre nye navne som Calendar Server og Contact Server viser den stigende harmonisering mellem iOS og Mac OS X.

Via Cult of Mac.

Hent PDF hos Apple.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.