Større redesign af iTunes på vej

Ifølge Bloomberg er Apple i fuld gang med at flytte om i iTunes.

iTunes startede som et simpelt musikafspilningsprogram og blev siden udvidet til at være koblingspunkt for den digitale hub, der var Steve Jobs store projekt med Mac’en. Siden er iTunes bare blevet tungere og tungere og kan og gør meget mere end blot afspille musik.

Apple lader dog ikke til at have lyst til at opdele funktionerne i iTunes og adskille dem. Til gengæld siger kilder tæt på Apple til Bloomberg, at Apple vil rydde op og tydeliggøre mulighederne i iTunes. Det betyder at Apple blandt andet vil forbedre iCloud i iTunes og gøre det langt mere tydeligt hvad og hvordan man kan bruge iClouds mange tjenester på tværs af enheder. Et af målene skulle være at sikre en mere ensartet oplevelse på tværs af enheder.

Mens Ping lader til at været et af Apples få mislykkede projekter, så har Apple stadig en række ideer til hvordan man kan dele musik og inspiration. Det skal eksempelvis ske ved at iTunes og iCloud gøres mere social så brugere får lov at dele musik med venner og familie.

Sidst skulle der også blive arbejdet på forbedret søgefunktionalitet i iTunes Store og App Store, samt nye funktioner som gør det mere overskueligt for brugerne at opdage nyt og relevant indhold.

Via Bloomberg.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.