Tip: Få overblik over din graymail med hotmail

Microsoft lancerer enkle værktøjer til at rydde op i indbakken.

Den typiske forbruger modtog i 2011 over 14.000 emails. Heraf er over 80% såkaldt graymail, altså forskellige nyhedsbreve, sociale opdateringer, købstilbud e.l. som vi selv har meldt os til. Graymail er ikke spam, for vi vil jo gerne have nyhedsbrevene og alt det andet, men det er bare ikke altid vi liiige har tid til at sidde og fordybe os, og så kan graymailen hurtigt blive en klods om benet, fordi den fylder indbakken op og tager opmærksomheden fra de “rigtige” mails.

Bruger man hotmail har man nu flere muligheder for at genvinde overblikket og få ryddet op i sin graymail.

Med funktionen “oprydning” kan man hurtigt fjerne nyhedsbreve fra en overfuldt indbakke. Med funktionen “planlæg oprydning” kan man sortere sin indbakke, så man for eksempel kun gemmer det seneste nyhedsbrev, så man også fremadrettet undgår at gammel graymail ligger og “roder”.

Derudover gør Microsoft det også nemmere at framelde sig nyhedsbreve, man ikke længere er interesseret i, og gør det nemmere at kategorisere og flytte mails til relevante mapper.

En anden fed feature er at man kan markere en mail som vigtig, hvorefter den lægger sig øvest i indbakken – indtil man selv fjerner markeringen igen.

Se videoen nedenfor, hvor Microsoft gennemgår de vigtigste nyheder.

Udgivet i samarbejde med GadgetZonen

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.