Video: Nyt bagpanel til iPhone 5 lækket

Endnu et bagpanel til den nye iPhone dukker op. Se det sammen med iPhone 4.

I sidste uge dukkede et bagpanel, dser anslås at tilhøre den nye iPhone op, og nu er endnu et af slagsen ude på nettet i en video, hvor man kan se det sammenlignet med iPhone 4.

Som det fremgår af videoen er bagpanelet, ligesom det, der tidligere blev lækket, noget højere end iPhone 4, hvilket passer med spekulationerne om at Apple med den nye iPhone vil øge skærmstørrelsen ved at gøre designet højere og skifte til 16:9-formatet.

Ligeledes har det lækkede bagpanel plads til en mindre dock-connecctor og jackstikket er flyttet ned på undersiden, hvilket også svarer til det, vi har set tidligere.

Der kan selvfølgelig være tale om en prototype, som aldrig når frem til forbrugerne, men det mest spændende ved bagpanelset er helt klart at det er bygget ud i ét, hvor det nuværende design har to dele, nemlig midterstykket og glaspanelet. Her er hele bagpanelet i metal, og vi elsker den spillende grå farve på midterpartiet. Det ser også ud til at den nye iPhone bliver en hel del tyndere og lettere, hvilekt unibody-kabinetet også er med til at gøre muligt.

Endelig er SIM-kortholderen tilsyneladende mindre end på iPhone 4. Er det den nye nano-SIM standard, som skal anvendes allerede nu?

YouTube

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.