WWDC: Nye læk bekræfter massiv Mac-lancering

 

Lækkede lister bekræfter, at Apple opdaterer 4 ud af 5 Mac-linier. Mac Pro er med i det gode selskab.

Efterhånden som WWDC nærmer sig, dukker der flere og flere indikationer op, på at Apple ganske rigtigt vil forny næsten hele porteføljen af Macs i næste uge.

Nu er flere lister med produkt- og reservedelsnumre dukket op, og af dem tyder det på at Apple ialt har 27 nyheder med på WWDC, hvoraf 14 er Macs. Apple er i øjebliket lagerførende med 20 forskellige konfigurationer af Macs, og det indikerer altså at det ikke er alle modeller, der opdateres, og at der måske er nogle konfigurationsmuligheder, der forsvinder, eller først bliver fornyet senere.

Hvor spekulationerne i går gik på, hvorvidt det bliver Mac Pro eller Mac Mini, der opdateres, ser det idag ud til at det bliver Mac Pro, som ikke har fået en opgradering i to år. I forhold til nu, hvor der er fire konfigurationsmuligheder, ser det ud til at Apple skærer ned til tre. Priserne skulle være de samme.

Udover MacPro er det sandsynligvis MacBook Pro og Air samt iMac, der får en opgradering, mens Mac Mini må vente.

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.