13″ Retina MacBook Pro på vej?

Benchmarktests antyder at der er en ny MacBook Pro på vej.

Senest er benchmarktest af en uudgivet MBP set på Geekbench, med navnet MacBook Pro10.2, og samme navn er også set på hjemmesiden MiniBatteryLogger.

Der har tidligere været rygter om at Apple ville have lanceret en 13 tomer udgave af MBP med Retinaskærm på WWDC, men at modellen blev forsinket. Den mystiske model MacBook Pro10.2 kan naturligvis blot være en prototype, som Apple ofte tester gennem disse kanaler, men betegnelsen MacBook Pro10.2 er interessant, eftersom den nye almindelige MacBookPro har identifikationsnummeret 9.2 for 13-tommer udgaven og 9.1 for 15-tommer udgaven, men den nye 15-tommers Retina MBP har identifikationsnummeret 10.1.

Modellen, som er testet på Geekbench, er udstyret med en Intel Core i7-3520M Ivy Bridge processor med en ckockfrekvens på 2.9 GHz, en kombination, der også ses i den almindelige MacBook Pro. Dens Geekbenchscore lander på 7806, hvilekt er en del lavere end 15-tommer- Retina’en, der scorede 10999, men en klar forbedring ovenpå sidste års 13 tommers MBP, der scorede omkring 5000.

via AppleInsider

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.