Adobe: Bug i InDesign på nye MacBooks

Adobe arbejder på et fix til InDesign CS5, 5.5 og 6.

Hvis du har købt en ny MacBook Air eller Pro, kan det godt betale sig at vente lidt med at installere InDesign. Adobe fortælller nemlig at der er en fejl i InDesign som gør at aktivering af pop-op menuer får programmet til at crashe, hvilket i praksis gør det umuligt at gennemføre nogen form for arbejde i programmet.

Problemet ser ifølge Adobe ud til at hænge sammen med den softwareopdatering der kom til de nye MacBooks blot få timer efter at de var præsenteret. Det betyder så også at en nem måde at undgå problemet for brugerne er at gendanne MacBook’en til fabriksindstillingerne, hvilket netop vil fjerne softwareopdateringen.

Adobe arbejder på problemet, men har ikke meldt en tidshorisont ud

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.