Apple klager over iPad 3-domæne

En domænehaj må sandsynligvis aflevere topdomæne til Apple.

Apple har netop sendt en klage til World Intellectual Property Organization over firmaet Global Access, som i forvejen er kendt for at stjæle navne fra kendte firmaer og lave cybersquatting. Årsagen skyldes domænet iPad3.com, der ejes af Global Access.

Det vides ikke hvorfor Apple specifikt er gået efter iPad3.com, da det vælter rundt med lignende sites, eksempelvis iPad4.com og slet ikke nu hvor den “nye iPad” slet ikke har fået et nummer og dermed ikke hedder iPad 3. Det skyldes dog muligvis at mange forbrugere refererer til den nye iPad, som iPad 3.

Via Domain Name Wire.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.