Baldurs Gate Enhanced version på vej til Mac, PC og iPad

Den udvidede version får premiere den 18. september.

Det klassiske RPG Baldurs Gate det originale spil fra 1998 kommer nu i en ny og udvidet version til både Mac, PC og iPad.

Baldurs Gate Enhanced Edition indeholder udover det originale Baldurs Gate udvidelsen Baldur’s Gate: Tales of the Sword Coast, et nyt eventyr kaldet The Black Pitch og tre nye karakterer. Der er desuden over 200 forbedringer, blandt andet fungerer mulitiplayer funktionen på tværs af platofrmene, og brugerfladen og grafikken er også forbedret.

Spillet får premiere den 18. september og kommer til at koste $20 for Mac/PC- versionen og $10 for iPad-version. PC-verisonen kan forudbestilles nu for $18, men desværre er dette ikke en mulighed til Mac.

En version til Android tablets er også på vej.

Se mere på Baldursgate

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.