Disney klar med “Where’s My Perry”

Det legendariske næbdyr fra Phineas og Ferb møder Where’s my Water og sød musik opstår.

Det nye spil kombinerer to af Disney’s seneste kassesucceser, nemlig gameplayet fra iOS-spillet Where’s my Water og figuren næbdyret Perry a.k.a. Agent P fra tegneserien Phineas og Ferb. I spillet er Perry fanget i en af sine underjordiske transporttuber til det hemmelige hovedkvarter, og det er så spillerens opgave at befri ham ved at lede vand, is eller damp de rigtige steder hen.

Selvfølgelig er der også blevet plads til et par af Dr. Doofenshmirtz onde -inator opfindelser, og der er bonusbaner med selvsamme Doofenshmirtz’ barndomsven Balloony.Spillet indeholder 80 baner i 4 levels og der kommer nye baner til i senere opdateringer.

Where’s My Perry koster 6 kr i AppStore

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.