Flere programmer inkompatible med Mountain Lion

Brugere rapporterer om flere apps der ikke virker efter opgraderingen til ML.

Det er normal praksis blandt Macbrugere at opgradere først og spørge bagefter, når der kommer nye versioner, og denne gang er ingen undtagelse. Det indebærer, som altid, at nogen brugere får sg nogle ubehagelgie overraskelser i form af programmer og spil, der pludselig ikke virker med det nye styresystem.

Har man for eksempel Microsofts Office 2008 eller 2011 installeret, kræves et patch, for at Officepakken virker igen på ML. Og spiller man Assassin’s Creed II, vil man også blive skuffet over at spillet ikke umiddelbart virker efter opgraderingen.

Andre programmer, der rapporteres at have problemer er Autocad 2013, Citrix ICA, DAVE 9.0.

Har man ikke opgraderet til Mountain Lion endnu, kan man tjekke sine programmers kompatibilitet hos RoaringApps

Har man opgraderet og har problemer med nogle af sine programmer kan man læse mere hos Apple. Apple har designet Mountain Lion, så programmer der ikke understøttes flyttes til en særlig mappe der ligger på root level, og her kan man se, hvilket  programmer der er berørt. Herefter må man søge hjælp hos programmets udviklere, eftersom det ikke er Apples ansvar.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.