Fuldt samlet iPhone 5 dukker op

En ny iPhone, samlet af lækkede enkeltdele, cirkulerer på nettet.

Det er japanske iLab factory, der har lavet forsøget, og selv om den samlede iPhone mangler alt det essentielle indmad, bortset fra strømkabel og homeknappen, får man – måske – et ganske godt billede af, hvordan den nye iPhone kommer til at se ud, når Apple præsenterer den indenfor de næste par måneder.

Først og fremmest er dock-stikket er det nye, mindre 19-pins stik, der også har været rygter om før, ligesom jackstikket har holdt flyttedag og befinder sig i bunden i stedet for i toppen. Bakken til SIM-kortet er, i modsætning til tidligere rygter, ikke til et nano-SIM, ligesom en anden vigtig faktor – nemlig skærmformatet – ser ud til at være på de nuværende 3,5 tommer, og ikke det forlængede fire-tommers format, der var været rygter om.

Bagsiden er lavet i aluminium i to toner, istedet for den nuværende glasplade.

iLab factory fortæller desuden at Home-knappen har et andet “feel” end den nuværende,, hvilket stemmer overens med rygter tilbage i april, om at Home-knappen har fået en eller anden form for modificering.

iLab Factory via AppleInsider

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.