In-App hack også i OS X

Den russiske hacker har også åbnet for gratis in-app køb i Mac App Store.

Alexei Borodin, som også stod bag sidste uges hack af AppStore, har også haft fingrene i Mac App Store, hvor den samme teknik, som muliggjorde gratis in-app køb i AppStore, også kan anvendes med mindre modifikationer.

Ifølge Borodin selv har han gennemført over 8,4 millioner transaktioner/tyverier, men det er uklart om det kun gælder AppStore, eller om Mac App Store transaktioner også er talt med her.

Apple har udsendt vejledninger til iOS-udviklerne, der gør dem i stand til at lukke deres apps for hacket, hvor det blandt andet gøres muligt at kryptere kvitteringerne for in-app køb. Om de samme teknikker kan anvendes for OS X-hacket er uklart, men eftersom metoden for hacket er næsten den samme, bør løsnignen også grundlæggende være den samme. Ligeledes er det uklart om frigivelselsen af Mountain Lion senere i denne uge, med det nye sikkerhedsssystem Gatekeeper vil lukke for sikkerhedshullet.

TheNextWeb

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.