Ingen Office 2013 til Mac

Istedet får Office 2011 til Mac SkyDrive opdatering.

Microsoft har i denne uge præsenteret de vigtigste nyheder i den nye version af Office, der kommer til næste år, og i den forbindelse kom det også frem at der ikke er nogen ny version på ved til Mac i den forbindelse.

Mac-brugerne bliver dog ikke helt snydt, for istedet kommer der en større softwareopdatering til den nuværende version af Office, der giver bedre integration med SkyDrive og Office 365, Microsofts cloudtjenester.

Der var ingen nyheder om en eventuel iPad version af Office på Microsofts præsentation. Der har tidligere været rygter om Office til iPad, men Microsoft har benægtet at en sådan verison skulle være på vej. Med præsentationen af Surface i sidste måned er sandsynligheden for at Microsoft vil udbrede kronjuvelen i sin software-imperium til iPad faldet drastisk.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.