iOS 6: iPhone 3GS får både delt Photo Stream og VIP Mail

Flere af de nye funktioner i iOS 6 kommer på den aldrende iPhone alligevel.

Da Apple løftede sløret for  iOS 6 på WWDC i juni blev det ellers meldt ud at flere af de centrale nye funktioner ikke ville komme på iPhone 3GS, men i forbindelse med den tredie version af iOS 6 beta, som kom ud i denne uge, fortæller flere udviklere, der bruger iPhone 3GS at nogle af de nye funktioner har fundet vej alligevel.

Helt konkret er der tale om funktionerne VIP Mail, hvor man kan udvælge sig særlige vigtige kontakter, hvis mails derefter vil fremhæves i indboxen, og delt Photo Stream, hvor man kan oprette fotoalbums, og dele sin Photo Stream med venner og familie.

Apple har stiltiende bekræftet at de nye funktioner kommer på 3GS. På iOS 6’s hjemmeside stod funktionerne tidligere nævnt nederst på siden, sammen med resten af begrænsningerne på funktionerne, men er nu fjernet igen.

iPhone 3GS er efterhånden 3 år gammel. Hvis Apple skal følge sit sædvanlige mønster, vil den blive taget af hylderne til efteråret, når iPhone 5 præsenteres, men rygter har talt om at Apple vil beholde den til salg som en ultrabillig model.

Mere hardwarekrævende funktioner som flyover og navigation i Kort er stadig ikke understøttet på 3GS. Andre features, der ikke understøttes er Siri, Facetime via 3G og offline læsning i Safari.

via MacRumours 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.