Jawbone klar med BIG JAMBOX

Den nye BIG JAMBOX har samme design som den mindre og ældre Jambox og lyder lige så godt, men den er med sine 1,2 kg lavet til at udfylde større rum.

Nu kan du vælge at pryde dit hjem med en mere kraftig udgave af Jawbones Jambox.

Den nye BIG JAMBOX kan ligesom den almindelige Jambox streame film, musik, spil og telefonopkald via en Bluetooth-forbindelse.

“Vi har designet BIG JAMBOX som et stykke kunst, der samtidig passer perfekt ind i folks liv. Hvert eneste element kan føres tilbage til det reneste udtryk for enkelthed, ydeevne og elegance – den kompakte størrelse, den unikke lyd, du hører, når du tænder for den, farverne og det mønstrede stålgitter. Produkter, der er godt designede, går ikke på kompromis med form eller funktion”, fortæller Yves Behar, der er designchef hos Jawbone.

BIG JAMBOX understøtter samtidig flerpunktstilslutning via Bluetooth. Det gør det muligt at parre flere Bluetooth-enheder med BIG JAMBOX og blandt andet kan du benytte den funktion til at lde dine venner med egne Bluetooth-enheder lege DJ’s.

BIG JAMBOX har et litium-ion-batteri der giver op til 15 timers uafbrudt afspilning og 500 timers standby på en enkelt opladning

Den nye højttaler er klar til salg her i landet fra den 26. juni og fås i tre farver, (RED DOT, WHITE WAVE og GRAPHITE HEX).

Via Jawbone.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.