Kvalitet: Samsung er bedre end Apple

Den nyeste undersøgelse fra Rescuecom har Samsung som topscorer.

Rescuecoms årlige kvalitetsundersøgelse, Computer Reliability Report, er bygget op udfra supportkald efter køb af computere og selvom Samsung langt fra er den største producent, så er det den producent der giver færrest serviceopkald som følge af hardwareproblemer efter købet.

Samsung scorer således hele 422 point på Computer Reliability scale, mens IBM/Lenovo får 255 point. Asus, Apple og Toshiba får i rækkefølge 159, 130 og 117 point, mens HP, Dell, Sony og Acer ligger i bunden med 109, 79, 49 og 28 point.

Rescuecom ser i deres score på både hardwarekvalitet og kvaliteten på support, når de laver deres score.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.