Lækkert i-tilbehør fra Puro

Det italienske designmærke Puro leverer stilrent tilbehør i lækre materialer til iPhone og iPad.

Puro er et sub-brand under det italienske designhus 1idea Italia og er leveringsdygtige i et hav af covers og andet tilbehør til primært iPhone og iPad. Kodeordene er lækker kvalitet og gennemført design, der passer godt i stilen til Apples produkter. Hovedfokus er på covers, sleeves og taster, men Puro laver også headsets, højttalere, opladere og andet tilbehør.

Vi tester i løbet af den næste måneds tid en række af Puros produkter, for at se om kvaliteten holder. Vi tester blandt andet de smart-case agtige Zeta covers, der har magnetisk lukkemekanisme, en håndfuld covers med og uden skærmbeskyttelse og eksterne højttalere, vandtætte covers til iPhone og iPad samt en iPad-holder til bilen, så hold øje med MacZonen i juli, hvis du vil læse mere om Puro.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.