Mountain Lion klar den 25. juli?

Frigivelsen af OS X 10.8 nærmer sig.

Én ting er sikker: Der er højst 15 dage til den nye version af OS X, som indeholder integration med GameCenter, nye funktioner i iCloud, den nye sikkerhedsforanstaltning gatekeeper og meget mere, bliver frigivet.

Men nu spekulerer 9to5mac i at frigivelsen vil ske den 25. juli. Antagelsen er baseret på at Apple Stores både i og udenfor USA natten til den 25. vil få natlige opdateringer, samt at OS X Lion sidste år blev frigivet dagen after at Apples offentliggjorde kvartalsregnskab. Kvartalsregnskabet for junikvartalet bliver i år fremlagt netop den 24. juni.

Eftersom frigivelsen af Mountain Lion er en “ren” softwarefrigivelse, i forhold til sidste år, hvor Lion blev lanceret sammen med nye Mac Minier og MacBook Airs, og de natlige opdateringer af butikkerne vil derfor ikke være så omfattende som sidste år, men blot bestå i at få ML installeret på udstillingsmodellerne i butikkerne.

Mountain Lion kommer til at koste 119 kroner, og kræver at man har Lion eller Mac OS X 10.6.8 installeret. ML kan kun købes online via MacAppStore.

Her kan du se hardwarekravene til Mountain Lion.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.