Ny malware rammer både OS X, Linux og Windows

En ny form for Javabaseret malware er på spil.

Besøger man en inficeret hjemmeside popper en dialogbox op, som spørger om man vil give indhold signeret af ComUtv adgang til sin computer og er man dum nok til at sige ja til det, bliver computeren inficeret med et stykke malware kaldet GetShell.A, som giver bagmændene mulighed for at få kontrol over computeren.

Selv om malwaren er rettet mod flere platforme, hvilket er usædvanligt, kan de fleste Macbrugere dog tage det helt roligt. Koden til OS X-udgaven er nemlig skrevet til Power PC og kræver derfor at man har Rosetta installeret, hvilket ikke er tilfældet for brugere af Lion og Mountain Lion.

f-secure

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.