OS X Mountain Lion runder 3 millioner

Apples nye styresystem er blevet hente mere end tre millioner gange.

På blot fire dage er Apples nyeste styresystem blevet hentet tre millioner gange i Mac App Store og det kunne tyde på at der er stor interesse for at få det nye system ind på Mac-computeren. I hvert fald er de mange downloads ny rekord, ifølge Apples egne oplysninger.

“Just a year after the incredibly successful introduction of Lion, customers have downloaded Mountain Lion over three million times in just four days, making it our most successful release ever,” siger Philip Schiller, Apple’s senior vice president of Worldwide Marketing.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.