Reuters: iPhone 5 får 19-pins connector

Flere kilder bekræfter mindre dock-connector på iPhone 5.

Reuters to kilders oplysninger svarer til dem vi har set og hørt før; nemlig at Apple med iPhone 5 dropper 30-pin stikket, som har været brugt i iPods, iPhones og iPads siden 2003, og istedet indfører en mindre 19-pins connector.

Formålet med at skifte til det mindre stik er naturligvis at skaffe sig plads, og holder de tidligere lækkede billeder her stik, vil det både give plads til en anelse større højttalere, samt at stikket til hovedtelefoner flytter fra top til bund på den næste iPhone. Derudover tales der om at iPhone 5’s touchskærm bliver produceret med en ny  in-cell teknologi, der gør skærmen omkring en halv milimeter tyndere, og at den skal bruge det nye nano-Sim kort, der også er et hak mindre end det nuværende mikro-SIM kort. Det skulle også være med til at give plads til et LTE chipset, og et lidt større batteri.

Adapter redder gammelt tilbehør

Samtidig fortæller de samme kilder, som oprindeligt bragte rygtet til torvs. til iMore at Apple vil producere en adapter, så det tilbehør man har købt til tidligere iPhones i stor udstrækning stadig kan bruges. Om adapteren kommer med i kassen, når man køber en iPhone 5, eller om det bliver et tilkøb vides der ikke noget om endnu, men Apple har tradition for at lave adaptere og sælge dem separat, når de skifter stik-format (senest med magsafe 2 til den nye Retina MacBook Pro), så det er nok det mest sandsynlige.

Læs også:

Rygte: Mindre dock-connector på vej 

Læk: Er dette den nye iPhone? (Opd.) 

Video: Nyt bagpanel til iPhone 5 lækket

Ny 19-pin connector i den næste iPhone

WSJ: Tyndere touchskærm i iPhone 5

Rygte: Kommende iPhone får NFC, 1GB ram og 4G

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.