Rygte: Amazon laver iPhone-konkurrent

Ifølge Bloomberg arbejder Amazon sammen med Foxconn på en smartphone.

Amazon har i forvejen hele deres serie af e-bogslæsere, og debuterede sidste år med tabletten Kindle Fire, som er den mest populære Android-baserede tablet på markedet. Og ifølge Bloomberg skulle bog-giganten være interesseret i også at lancere en smartphone. Samtidig opruster Amazon på mobile patenter for at undgå sagsanlæg i fremtiden.

Selv om Amazon bruger Android som styresystem, er selskabet ikke videre populært hos Google. Amazon bruger nemlig open-source versionen af Android, og har blandt andet opbygget sin egen AppStore istedet for at bruge Googles app-butik Google Play. En “Kindle Phone” vil derfor lige så meget være en torn i øjet på Google og Googles samarbejdspartnere som på Apple.

Bloomberg

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.