Rygte: Apple arbejder på to cases til den nye iPhone

Apple kan være klar med nyt på tilbehørsfronten den 12. september.

Udover en præsentation af den nye iPhone, iPad Mini og iPod nano påstår iLounge at Apple også har et par etiuer til iPhone klar til efterårets iPhoneevent, som flere uafhængige kilder nu påstår vil løbe af stabelen den 12. september.

Det ene skulle mindre om Bumper-etuiet, som Apple lancerede til iPhone 4, mens det andet skulle have et andet design, som – uden at være særlig overraskende – vil have “stor indflydelse” på resten af tilbehørsmarkedet. Bag den temmeligt krytiske beskrivelse gemmer der sig måske et cover med en form for indbygget stand (?)

At Apple skulle være klar med nyt tilbehør til den nye iPhone taler meget for at designet er ændret i forhold til tidligere – sandsynligvis at skærmstørrelsen er ændret til den rygtede 4″ skærm i 16:9 format.

iLounge’s kilder fortæller desiden at iPad Mini ikke vil komme i butikkerne samtidig med den nye iPhone, som forventes i butikkerne den 21. september, men førtst er klar til november, og måske endda får til eget lanceringsevent. I så tilfælde kunne dette ifølge kilden være sammen med en ny udgave (4. generation) af iPad.

iLounge

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.