Rygte: “iPad Mini” bliver lige så tynd som iPod Touch

Nye kilder har flere detaljer om den lille iPad.

Rygterne tager til om en mindre udgave af iPad på 7,85″, som skal tage kampen op med Amazons Kindle Fire og Googles Nexus 7. dette gang er det japanske MacOtakara, der fra kinesiske kilder hører at iPad Mini er færdigtestet i Kina, men skal produceres på Foxconns fabrik i Brasilien, startende til september, så den lille iPad kan være klar til julesalget.

Kilderne fortæller også, at prototypen har samme højde som Googles Nexus 7 og til gengæld er en anelse bredere, men at tykkelsen skulle være helt nede på iPod Touch-niveau, hvilket vil gøre den tyndere end Amazons Kindle Fire.

Hvis Apple lancerer en mindre udgave af iPad, vil det udelukkende være for ar konkurrere med Amazons og Googles billige tablets, så man skal næppe forvente sig nogen spændende hardware detaljer i en iPad Mini. Hvor prisen helt præcist kommer til at lande kan dog vise sig at blive rigtig spændende. Hvis en iPad Mini for alvor skal konkurrere med de billige tablets skal prisen starte omkring $200, og det er netop det, en iPod Touch koster i dag. Spørgsmålet er, hvad det vil gøre ved iPod Touch? Enten må prisen ryge endnu længere ned, eller også bliver den taget helt af markedet.

via AppleInsider

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.