Rygte: iPhone-event 12. september

Flere kilder beretter at Apple planlægger et event den anden onsdag i september.

Først på banen var iMore, der i går kunne fortælle at Apple vil præsentere ikke blot en iPhone, men også en iPad Mini og en ny iPod nano og måske en iPod touch. Senere kunne AllThingsD’s kilder bekræfte den samme dato. Endelig bekræfter den sædvanligvis godt underrettede Jim Dalrymple fra theLoop  samt TheVerge også datoen.

Apple selv har endnu ikke bekræftet datoen, men det ville heller ikke være normal praksis, for Apple melder normalt først datoerne for dertes events ud ganske kort tid før de løber af stabelen

Det er desuden forventet at Apple ville lægge sin præsentation af den nye iPhone lidt tidligere end det var tilfældet. Sidste år kom iPhone 4S først til salg i midten af oktober, og flere analytikere regner med at Apple gerne vil have den til salg allerede  i slutningen af indeværende regnskabsår, der slutter den 30. september.

Har iMores kilder ret vil iPhone 5 blive frigivet den 21. september.

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.