Rygte: Næste iPhone får quad-core processor

En rapport fortæller at den næste iPhone får quad-core ARM processor leveret af Samsung.

Det er taiwanesiske Digitimes, der fra sine kilder hos underleverandørerne i Asien mener at vide at Samsungs Exynos 4-arkitektur skal ligge til grund for processoren i den nye iPhone, som kommer til efteråret.

Da Apple lancerede den nye iPad i foråret var det med en delvis fornyelse af A5-processoren som har været brugt i iPhone 4S og iPad 2, med en dual core processer og en quad core GPU, selv om mange iagttagere havde forventet en større opgradering til en A6 processor.

At den næste iPhone tager springet til en firekernet processor er meget sandsynligt, eftersom de fleste af Apples konkurrenter er klar med quad-core smartphones, men at Samsung skulle stå bag den nye processor er dog mere tvivlsomt eftersom Apple sjældent bruger sine direkte konkurrenter som underleverandører til noget så følsomt som processorer.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.