Rygte: Ny iMac til efteråret

En ny iMac skal produceres fra næste måned.

Ifølge nye rygter er Apple ved at være klar til at sætte produktionen af en ny iMac i gang.

Apple skulle være ved at gøre producenterne klar til at levere komponenter til produktionen af den nye iMac som med stor sandsynlighed starter i næste måned. De første nye iMacs ventes dog ikke at være klar til salg før til oktober eller november.

Kilden nævner ikke præcist om iMac får en retina-skærm nu eller om det først sker senere, men kommenterer på et ønske Apple har om, at alle Mac-computere skal leveres med retina-skærme. Netop nu er markedet for retina-skærme ikke ret stort og priserne derfor meget høje og det kan gøre det for dyrt for både Apple og forbrugerne at købe en iMac med retina-skærm.

Det forlyder ikke om iMac får nyt design.

Via Digitimes.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.