Rygte round-up: iPhone 5 produktion igang, lancering til august?

Den næste iPhone kan blive præsenteret tidligere end forventet.

Mens de fleste rygter igennem flere måneder har enedes om at Apple vil lancere den næste iPhone i september eller oktober, går sitet knowyourmobile nu meget skråsikkert ud og fortæller at iPhone 5 vil blive præsenteret allerede den 7. august.

Knowyourmobile har oplysningen fra en “pålidelig kilde fra branchen”, og begrundelsen for den tidligere lancering skulle angiveligt være at at Apple ikke vil give Samsungs nye flagskib, Gakaxy S 3, alt for meget tid “alene” på markedet.

Samtidig fortæller kinesiske kilder at produktionen af, hvad de fleste efterhånden enes om at kalde iPhone 5, er gået igang. I modsætning til tidligere rygter som har talt om et uni-body design af ren aluminium i to toner, fortæller disse kilder at bagsiden vil have et glasparti, men med en aluramme foroven og forneden, men vigtigst fastholder kilderne at skærmen på iPhone 5 bliver større og får en 16:9 ratio.

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.