Sikkerhedsopdatering til MS Office 2011 for MacEn ny opdatering løser sikkerhedsproblemer og tilføjer forbedringer til Officepakken.

Microsoft har udsendt version 14.2.3 af Office 2011 til Mac. Den nye version lukker et sikkerhedshul, hvor hackere kan overskrive indholdet af computerens hukommelse med skadelig kode. Derudover løses forskellige mindre bugs og der tilføjes mulighed for fuldskærmsvisning i MS Word i Lion. Version 14.2.3 af Windows 2011 til Mac fylder 110.1MB og kan hentes via Microsofts hjemmeside, eller via Microsofts Autoupdate. Man skal have min. version 14.1 installeret for at hente den nye version.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.