Sony præsenterer nye trådløse højttalere

Sony er klar med tre nye højttalere med Airplay til blandt andet iPad og iPhone.

De tre nye modeller hedder SA-NS310, SA-NS410 og SA-NS510 og byder på kvalitetslyd, med understøttelse af apps og Wifi/AirPlay.

SA-NS310, SA-NS410 og SA-NS510 gør det muligt at synkronisere flere af de trådløse højttalere med Sonys øvrige netværksenheder, så man får en komplet trådløs løsning, til at streame musik direkte fra PC eller smartphone og med Sonys musiktjeneste Music Unlimited.

SA-NS310 leveres med en full-range basenhed der giver 360-graders lyd. Modellerne SA-NS410 og SA-NS510 tager lyden til et højere niveau med fire diskantenheder, samt en integreret basenhed, som tilsammen skaber en fyldig lyd.

Selve opsætningen er meget enkelt. Via AirPlay kører det via Apple-enheder uden problemer og videre opstæning, men mankan også benytte Sonys Sonys gratis app, Network Audio Remote smartphones, tablets eller Walkman. Til PC kan man hente den gratis app, NS Setup og konfigurere.

“Fleksibilitet og frihed er det, de trådløse højttalere fra Sony handler om. Man behøver ikke nødvendigvis at investere i komplette Hi-Fi-systemer til alle husets rum, men omvendt behøver man heller ikke undvære muligheden for at høre musik, der hvor man nu befinder sig – og her er de nye trådløse højttalere en god løsning. Som bruger får man en fleksibel løsning med mulighed for at afspille musik fra alle lydkilder i en lækker lydkvalitet – og som en ekstra bonus får man også et flot design”,  forklarer Andreas Ritterfeldt, Nordic Product Manager for Home Audio Video hos Sony Nordic. “

Pris og tilgængelighed

Sonys trådløse højttalere er tilgængelige fra slutningen af august.

SA-NS310: 1.200,- kroner

SA-NS410: 2.100,- kroner

SA-NS510: 2.800,- kroner

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.