Stort pres på Apples servere

Efterspørgslen på Mountain Lion giver lange svartider. Efter at Mountain Lion blev frigivet tidligere idag, er brugere over hele verden igang med at hente det nye styresystem, og det store pres på Apples servere gør, at svartiderne er meget lange.

Her på redaktionen har det indtil videre taget en halv times tid at nå halvvejs med selve downloaden, så man skal påregne at bruge omkring en time på at downloade Mountain Lion, og først herefter kan man begynde på selve installationen.

Andre brugere rapporterer om fejlmeddelelser, der fortæller at Mountain Lion ikke er tilgængelig og bliver bedt om at prøve igen senere.

Mountain Lion kan  kun købes digitalt i Mac App Store

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.