Trådsløst tilbehør fra Rapoo

Kinesiske Rapoo specialiserer sig i Bluetoothbaseret computertilbehør.

Der er mange om budet på tilbehørsmarkedet, men nu får de gamle giganter som Logitech konkurrence fra et nyt kinesisk firma. Rapoo er frugten af en kinesisk elektronikkoncern, der i mange år har været underleverandør til de store selskaber, men som nu springer ud som selvstændig tilbehørsproducent.

Fokus på trådløshed – og design.

Rapoos har fra begyndelsen haft fokus på trådløse og Bluetooth-baserede mus, tastaturer og headsets, og de var f.eks. det første mærke til at lancere produkter med 2,4 GHz-teknologi — ligesom de senere blev de første til at lancere 5,8 GHz-produkter. Men også design er et stort fokuspunkt for Rapoo, der med sin seneste generation af tastaturer vandt den prestigefyldte IF Design Award 2012.

Tastaturet er designet til iPad, med særlige genvejstaster, og er kun 5,6 mm tykt, men fungerer naturligvis også til Mac og PC. Derudover kan man herhjemme også få Rapoos mus og headsets, der ligeledes er Bluetoothbaserede og takket være en særlig batteriteknologi kan holde strøm op til 6 måneder, før batteriet skal oplades igen.

Rapoo forhandles i Danmark af blandt andre Computer City

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.